PREPORUKE

Sa kompanijom AB Trade radim više od deset godina i sva iskustva su izuzetno povoljna – sem izvanrednih aparata koji su, sem što imaju sjajne performanse, imaju i veliku izdržljivost. Posebna stavka zbog koje je AB Trade u samom vrhu naših saradnika je potpora koju pruža njihov tehnički tim. Odgovor na svaki zahtev u roku od nekoliko minuta, svaki problem rešen na najbrži i najkvalitetniji način, uz osmeh. Neprocenjivo!
Prof. dr Aleksandra Novakov Mikić
Jedna slika na RS80A vredi više od hiljadu reči!
dr Branislav Lukač, radiolog
Sa firmom AB trade odnosno,  Andrejom Brkićem sarađujem već 15 god. Praktično, od otvaranja moje privatne ginekološke ordinacije. Nakon svih ovih godina mogu reći da to nije bila samo saradnja već i podrška od strane Andreje i  radnika firme AB trade. Za svaki moj problem sa opremom oni su našli rešenje! Pri tom sam se uverio  da daju sve od sebe i da zaista ulažu sve svoje mogućnosti u rešenje problema. To sam posebno cenio jer danas uglavnom svako gleda svoje uske interese. Sa AB trade-om to svakako nije slučaj. Želim im uspeh u ličnom životu i daljem radu.
dr Veljko Petrov, spec. ginekolog
Saradnja sa kompanijom AB trade počela je 2005. godine. Proces instalacije opreme, podrška u radu, održavanje, servis… su stavke koje nas opredeljuju za dalju saradnju. Primer koji bi trebalo slediti. Najbolje preporuke.
Tim Poliklinike CT05, Jagodina