Saznajte više o našim proizvođačima:

SAMSUNG

Dobro prepoznatljiv brend i lider u oblasti elektronike, postavio je sebi za cilj da do 2020. postane svetski lider u oblasti proizvodnje medicinske opreme. Vrtoglavi rast koji Samsung beleži, svojim korisnicma vraća kroz konstantne inovacije i proširenje ponude medicinskih aparata kako bi mogli da zadovolje potrebe svakog individualnog korisnika.

SAMSUNG NEUROLOGICA

Kupovinom američke kompanije Neurologica, Samsung je još jednom pokazao svoju ambiciju na tržištu medicinske opreme. Mobilni CT skeneri kompanije Samsung Neurologica predstavljaju jedinstven spoj korejske privrženosti detaljima i američke težnje za inovacijom, rezultat je krajnji proizvod koji nema konkurenciju u oblasti radiografije.

TRUMPF MEDICAL

Začeci Trumpf-a sežu u period između dva svetska rata, kada je davne 1923. osnovana mala radionica. Od tada je ova radionica prerasla u jednu od vodećih svetskih kompanija u oblasti elektronike. Trumpf Medical razvija i proizvodi medicinsku opremu za operacione sale koja obezbeđuje najbolju i najefikasniju moguću podršku za bolničko osoblje.

OPERAMED

U partnerstvu sa Trumpf Medical Italia, Permasteelisa svetski lider u inženjeringu zadužen za najkrupnije projekte poput Capital Tower-a u Singapuru, pokrenuo je proizvodnju TrueSpace prostora za operacione sale. TrueSpace operacione sale odlikuje najfiniji dizajn i najnovija tehnologija gradnje koja podrazumeva spuštene plafone, modularne zidove, plivajuće podove…

STIEGELMEYER

Stiegelmeyer je proizvođač koji više od 100 godina proizvodi bolničku opremu najvišeg kvaliteta. Bolnički kreveti i druga Stiegelmeyer oprema isporučuje se u preko 60 zemalja širom sveta. U procesu proizvodnje se koriste najkvalitetniji dostupni materijali i elektronske komponente, što njihove proizvode čini izdržljivim, omogućavajući veoma dug vek eksploatacije. Sa preko 150.000 instaliranih kreveta godišnje, Stiegelmeyer opravdava status brenda svetskih okvira!

SONY

Ako o nekoj kompaniji ne treba trošiti reči to je Sony, brend svetskih okvira uvek korak ispred vremena. Pored tehnike iz njihovog proizvodnog programa, Sony se bavi i proizvodnjom medicinskih uređaja već tri decenije, a AB Trade u svojoj ponudi ima monitore, kamere, medije za štampu i druge aparate ovog renomiranog proizvođača.

BORCAD

Borcad je češka kompanija specijalizovana za izradu medicinskih tehnologija sa višedecenijskim iskustvom. U svojoj poslovnoj filozofiji Borcad posebnu pažnju usmerava na inovaciju tehnologija, što je ovoj kompaniji donelo pregršt nagrada na vodećim sajmovima medicinske opreme. Uzevši usavršavanje tehnologija kao rukovodeći princip kompanije, Borcad je uspostavio i saradnju sa brojnim evropskim univerzitetima.

NOVAK M

Novak M je slovenačka kompanija koja mnogo polaže na potrebe samih korisnika. U tom smislu svi Novak M proizvodi su razvijeni u skladu sa savetima iskusnih lekara specijalista. Ovaj proizvođač može da se pohvali Red Dot nagradom za dizajn proizvoda dobijenom na Medici 2014. godine.

LEMI

Lemi je italijanska kompanija koja operiše u više od 100 zemalja specijalizovana za proizvodnju ginekoloških stolica. Svojim proizvodima koji su stoprocentno izrađeni u Italiji, Lemi donosi šarm Apeninskog poluostrva, stavljajući akcenat na komfor, funkcionalnost i dizajn.

CFS

Sada već davne 1998. okupljen je krug stručnjaka koji su poznavanju medicine udahnuli italijanski duh za modom i nastala je kompanija koja je danas apsolutni lider u proizvodnji medicinskog nameštaja. CFS posebnu pažnju usmerava na kvalitet materijala koji se koriste u proizvodnji medicinskog nameštaja, izrađujući ih od najkvalitetnijih metala, čelika, ali i baydura®.